Binnen de Achterhoek onbegrensd én supervoordelig reizen

Gaon picto trein, bus, e-bike, e-car

Spaar voor leuke beloningen met actief en duurzaam reizen door de Achterhoek!

Heb je altijd al wat vaker actief en duurzaam willen reizen door de Achterhoek? Doe dan nu gratis mee met het Gaon beloningsprogramma!

Pak vaker de fiets, de e-bike, de Speed pedelec, het openbaar vervoer of de deelauto en beloon jezelf met punten en leuke beloningen.

Kun je thuiswerken? Ook hiermee verdien je punten, want je draagt op deze manier actief bij aan een duurzame en goed bereikbare leefomgeving. Zo maken we de Achterhoek met zijn allen weer een stukje duurzamer en leefbaarder.

Wat houdt het beloningsprogramma in?

Download de gratis Dumoco+ app en registreer je in de app. Meldt je aan voor het programma en ontvangt direct je eerste punten door een aantal korte vragen over jouw reisgedrag te beantwoorden. Zet je GPS aan en vanaf nu ontvang je automatisch punten voor iedere keer dat je actief en/of duurzaam reisgedrag vertoont.

Wat kun je zien als actief en/of duurzaam reisgedrag?

  • Reizen met een duurzaam en/of actief vervoersmiddel, zoals de fiets, e-bike, e-scooter of het openbaar vervoer
  • Reizen met een deelauto
  • Hardlopen en wandelen
  • Buiten de spits reizen, of door niet bepaalde routes te nemen, om zo drukte op drukke trajecten te vermijden (bijvoorbeeld de A12 of de A18/N18)
  • Thuiswerken
 

Voor ieder type reisgedrag verdien je punten waar mee je kunt sparen voor cadeaubonnen, korting bij lokale ondernemers, zoals bijvoorbeeld gratis kaartjes voor een zwembad of een festival, of reistegoed voor de deelauto.

De app geeft persoonlijke inzicht over jouw reisgedrag en CO2 uitstoot. Ook informeren we je in de app over lokale acties, voordeeltjes en manieren om te reizen.

Voor wie is het beloningsprogramma bedoeld?

Iedereen die door de Achterhoek reist kan meedoen

Of je nu in of buiten de Achterhoek woont of werkt, je kunt de app altijd gebruiken. Wel kun je alleen punten verdienen met geregistreerd actief en duurzaam reisgedrag in de regio. Dit meten wij aan de hand van GPS-tracking en ingestelde geo-zones.

Speciale challenges voor werkgevers

Werk je bij een bedrijf in de Achterhoek? Stimuleer je collega’s om ook mee te doen met het beloningsprogramma. Doe je met meerdere collega’s mee aan het programma? Neem dan contact op met de mobiliteitsmakelaars om speciale bedrijfschallenges te organiseren, bijvoorbeeld door een onderlinge competitie te organiseren of een competitie met andere bedrijven, waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Er zijn veel mogelijkheden in het beloningsprogramma om het actief en duurzaam reizen binnen organisaties te stimuleren. Neem gerust contact op met de mobiliteitsmakelaars voor meer informatie.

Heb je interesse?

Structureel actief en duurzaam reizen?

Wil je samen met je collega’s actiever en duurzamer reizen? Binnen de beloningsapp is het mogelijk om uitdagingen aan te maken voor alleen jou en jouw collega’s. Daardoor werken jullie samen aan het reduceren van de CO2 uitstoot op een leuke manier waar ook beloningen voor gegeven worden. Er zijn veel mogelijkheden in het beloningsprogramma om het actief en duurzaam reizen binnen organisaties te stimuleren. Neem gerust contact op met de mobiliteitsmakelaars voor meer informatie.

Bekijk andere interessante acties

  • Aanbod
  • Fietsen

Checklist fietsvoorzieningen

Bekijk welke voorzieningen je nodig hebt om het gebruik van de fiets, de e-bike en de speed pedelec te faciliteren.

Lees meer →

Fietsregelingen

Bekijk welke regelingen er zijn om het gebruik van de fiets, e-bike en speed pedelec binnen je organisatie te stimuleren.

Lees meer →

Webinar ‘Hoe organiseer je (duurzame) mobiliteit?’

De mobiliteitsmakelaars in de regio Achterhoek organiseerden op 22 februari een webinar over het organiseren van duurzame mobiliteit.

Bekijk het webinar nu terug!

Lees meer →

Mobiliteitsscan van Mobilitylabel

Wil je inzicht krijgen in hoeveel CO2 uitstoot je organisatie zou kunnen reduceren? Of hoe medewerkers vitaler zouden kunnen worden? Doe dan de mobiliteitsscan.

Lees meer →

Belonings programma actief en duurzaam reizen

Verdien punten en leuke beloningen met ‘Actief en Duurzaam reizen’ door de Achterhoek. Lees snel verder!

Lees meer →

Probeer gratis een e-bike

Probeer gratis en vrijblijvend een e-bike via één van de aangesloten rijwielhandelaren. Lees snel meer over deze probeeractie.

Lees meer →

Neem contact op met de mobiliteitsmakelaars

Heb je vragen over de werkgeversaanpak, het programma, het aanbod of over een vraagstuk binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met één van de mobiliteitsmakelaars.