Binnen de Achterhoek onbegrensd én supervoordelig reizen

Gaon picto trein, bus, e-bike, e-car

Zet samen met Gaon jouw werknemers duurzaam in beweging

Belangrijk voor jouw organisatie: Fitte medewerkers zijn doorgaans productiever, minder vaak ziek en ze voelen zich meer bij hun werk betrokken. Vele Arbo-organisaties onderschrijven dat. En Gaon draagt daar graag aan bij met de Dumoco+ app en de Gaon challenges. Wij dagen jouw bedrijf en medewerkers uit om actiever en duurzamer te gaan reizen.

Wil je jouw collega’s enthousiasmeren over de Gaon Challenges? Verspreid dan deze flyer!

Zelf meedoen? Meld je dan hier aan!

De Gaon Challenges

Via de app houden we ieder kwartaal ook een competitie tussen werkgevers. Gaon daagt alle werkgevers in de Achterhoek uit om de beste te zijn, op het gebied van: 

 • de minste CO2-uitstoot per kilometer
 • het vaakst wandelen
 • de meeste fietskilometers
 • reizen buiten de spits
 • het vaakst een deelauto gebruiken
 • Het meeste aantal dagen duurzaam reizen

Iedere Gaon challenge heeft zijn eigen thema, waarop werkgevers in competitie gaan met elkaar. We delen werkgevers op in categorieën, afhankelijk van het aantal deelnemers. Dus ook als kleinere werkgever maak je kans op de beste te zijn in jouw categorie.

Wat levert het op?

Naast fittere medewerkers die kunnen sparen voor leuke extraatjes of punten kunnen doneren aan goede doelen, levert het jouw organisatie heel wat op, want door actievere werknemers krijg je:

 • Lager ziekteverzuim
 • Een hogere productiviteit
 • Lagere kosten
 • Aantrekkelijk werkgeverschap
 • Een lagere CO2-footprint
 • Een regionaal vitaliteitsprogramma dat je als werkgever doorlopend kunt inzetten!

Hoe werkt het?

We hebben een gratis app ontwikkelt die verschillende vormen van duurzame mobiliteit registreert, zoals lopen, fietsen, OV-ritten, maar ook thuiswerken en carpoolen. Voor duurzame en actieve ritten ontvangen werknemers punten en loterijtickets. Met de punten kan je vouchers kopen die te besteden zijn bij o.a. lokale ondernemers.​ Met de loterijtickets maken  werknemers maandelijks kans op het winnen van aantrekkelijke prijzen. 

Wat kun je als werkgever doen?

Attendeer je werknemers op de kansen die de Dumoco+ app biedt. Vraag de mobiliteitsmakelaars naar de digitale communicatiemiddelen die beschikbaar zijn.

En ga de competitie aan tussen bedrijven in de Achterhoek of tussen afdelingen binnen je organisatie. Doe dan mee aan onze Gaon Challenges. 

Meer informatie en aanmelden

Ga naar gaon.dumoco.app voor meer informatie over de challenges en meld je aan!

Download de informatiefolder voor werkgevers!

Bekijk andere interessante acties

 • Aanbod
 • Fietsen

Webinar Besluit CO-2 reductie werkgebonden personenmobiliteit

Wil jij als werkgever goed voorbereid zijn op het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit? Bekijk het webinar van 13 juni 2023 dan terug.

Lees meer →

Webinar ‘Fietsregelingen’

In een tweetal korte webinars zetten A12 Slim Reizen en Goan Achterhoek samen met fiscalist Lucia Veenstra de mogelijkheden voor je op een rij.

Bekijk de webinars

Lees meer →

Webinar ‘Fietsstimulering’

De mobiliteitsmakelaars in de regio Achterhoek en A12 Slim Reizen organiseerden op 21 juni een webinar over het stimuleren van fietsgebruik bij medewerkers.

Bekijk het webinar!

Lees meer →

Checklist fietsvoorzieningen

Bekijk welke voorzieningen je nodig hebt om het gebruik van de fiets, de e-bike en de speed pedelec te faciliteren.

Lees meer →

Fietsregelingen

Bekijk welke regelingen er zijn om het gebruik van de fiets, e-bike en speed pedelec binnen je organisatie te stimuleren.

Lees meer →

Webinar ‘Hoe organiseer je (duurzame) mobiliteit?’

De mobiliteitsmakelaars in de regio Achterhoek organiseerden op 22 februari een webinar over het organiseren van duurzame mobiliteit.

Bekijk het webinar!

Lees meer →

Neem contact op met de mobiliteitsmakelaars

Heb je vragen over de werkgeversaanpak, het programma, het aanbod of over een vraagstuk binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met één van de mobiliteitsmakelaars.