Veelgestelde vragen

Inhoud

Gaon met Urbee

De Urbees zijn begin 2022 uit de Achterhoek vertrokken. Dat betekent dat je de Urbees tot die tijd nog kunt blijven boeken en gebruiken zolang ze er nog staan.

Het tegoed blijft in je app staan. Je kunt dit tot 1 juli 2022 op andere Urbee-locaties in Nederland gebruiken. Daarna vervalt het tegoed.

Je kunt een eigen saldo-opwaardering terugvragen. Stuur daarvoor een berichtje met het verzoek naar Urbee klantenservice via support@urbee.nl.

Let op: dit geldt alleen voor tegoed dat je als Urbee gebruiker zelf via een betaling in de app hebt gezet. Het geldt niet voor het gratis ontvangen fietstegoed van € 15,00 die men bij de eerste aankoop ontvangt en ook niet voor de tegoeden die via de Gaon-combikaart zijn verkregen.

Het Urbee-tegoed dat je nog op een combikaart hebt staan, kun je tot en met 31 december 2021 verzilveren in de app. Het tegoed blijft daarna geldig en in de app staan en kun je tot 1 juli 2022 gebruiken op andere Urbee-locaties in Nederland. Daarna vervalt dit tegoed.

Download de Urbee Go app op je telefoon en vul je gegevens in. In de app vind je in het menu Persoonlijke Wallet met daarin het onderdeel Redeem Voucher. Vul daar de vouchercode in die achterop je Gaon combikaart staat. Het tegoed van € 15 of € 30 wordt bijgeschreven in de app. Verzilver dit tegoed uiterlijk 31 december 2021 (het tegoed vervalt op 1 juli 2022).

Gaon combikaart

Het is niet meer mogelijk om combikaarten te kopen. In de doorontwikkeling van Gaon gaan we bekijken of en in welke vorm een combikaart een nieuwe plek krijgt.

Gekochte combikaarten blijven tot en met 31 december 2022 geldig voor het reizen in de Achterhoek met Arriva-bus en -trein (je checkt hiervoor verplicht in iedere trein en bus in- en uit met de combikaart).

Het Urbee-tegoed op een combikaart moet uiterlijk 31 december 2021 verzilverd zijn via de Urbee-app. De Urbee e-bikes vertrekken begin 2022 uit de Achterhoek maar zijn te gebruiken zolang ze er nog staan. Of gebruik het tegoed op een andere Urbee-locatie in Nederland. Het Urbee-tegoed van vervalt op 1 juli 2022.

Je kunt met Gaon met vrijwel alle Arriva buslijnen en treinen in regio Oost reizen. Alleen niet met buslijnen 27, 29 en 53.

Voor de Arriva trein geldt 2e klas. Lees ook de algemene voorwaarden op de website.