Binnen de Achterhoek onbegrensd én supervoordelig reizen

Gaon picto trein, bus, e-bike, e-car

Gaon helpt je met een frisse blik!

Meer en meer ondernemers zijn bezig met het verduurzamen van hun wagenpark naar deel- of elektrische auto’s. Daar zijn veel verschillende redenen voor: Kostenreductie, minder CO2 uitstoot, meer flexibiliteit en meer vitaliteit. Verduurzamen van het wagenpark vraagt een verandering van zowel de werkgever als de werknemer. In arbeidsvoorwaarden, in beheer, in werken en reizen.  Gaon helpt daar graag bij. Met kennis, inzichten, ervaringen en hulp bij implementatie. Hieronder lees je meer over wat we voor je kunnen doen.

Elektrisch rijden: Voor minder CO2

Het wagenpark van je bedrijf is kostbaar en draagt meestal sterk bij aan de totale uitstoot aan CO2. Weet jij hoeveel dat bij jouw bedrijf is? Gaon brengt het voor je in kaart aan de hand van onze mobiliteitsscan. En we verkennen tevens met je hoe het anders kan. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

 

Deelauto: Delen is vermenigvuldigen!

Deelauto’s vormen een interessante aanvulling op je eigen wagenpark. Werknemers kunnen op de fiets naar het werk, maar voor een zakelijke afspraak toch over een auto beschikken. Maar voor een deelauto moet wel voldoende gebruik zijn. Gaon helpt door de gezamenlijke vraag en wensen naar deelmobiliteit in beeld te brengen. 

  • Wil je van een poolauto een echte deelauto maken?
  • Wil je samen met de omliggende bedrijven een deelauto of deelfietsen?

 

Gaon biedt verschillende modellen van aanschaf, beheer en ontzorging. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Laadpalen: Dekkend Achterhoeks netwerk van laadpalen

Met de toename aan elektrische auto’s groeit de behoefte aan laadinfrastructuur. Gaon wil Achterhoekse ondernemers hierbij helpen. Zodat we gezamenlijk toe werken naar een dekkend Achterhoeks netwerk van laadpalen in 2030. Hoe kan je als Achterhoekse werkgever bijdragen?

Veel laadpalen worden nu aangelegd op de bedrijventerreinen. Ze worden niet gebruikt als er niet gewerkt wordt (bijvoorbeeld in het weekend). Hoe mooi zou het zijn als deze laadpalen buiten werktijden ook gebruikt kunnen worden door omwonenden?

Gaon daagt jou als werkgever uit! Laten we de laadinfrastructuur in de Achterhoek optimaliseren en maximaal benutten! Dat kan door als volgt met laadpalen om te gaan:

  • Leg nieuwe laadpalen op eigen terrein dusdanig aan dat ze ook te gebruiken zijn voor omwonenden / niet werknemers. (eis: altijd te benaderen vanaf de openbare weg)
  • Maak medegebruik van laadpalen door derden mogelijk (eis: een vastgesteld minimaal aantal uur per week beschikbaar voor derden)

 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Meer weten of direct aanvragen?

Wil je meer weten of wil je een laadpaal aanvragen via Gaon? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Misschien ook interessant?
Beloningsprogramma actief en duurzaam reizen

Doe mee met het beloningsprogramma actief en duurzaam reizen! Wat het oplevert? Naast een dagelijkse portie gezonde beweging kun je via de app leuke cadeaus verzilveren, zoals een kadobon of korting bij lokale winkels!

Overige aanbiedingen die interessant zijn:

  • Aanbod
  • Fietsen

Webinar mobiliteitsscan

Bekijk het lunchwebinar over de kracht van de Mobiliteitsscan van dinsdag 27 februari 2024 hier terug.

Lees meer →

Vervolgwebinar Besluit CO-2 reductie werkgebonden personenmobiliteit

Bekijk het vervolgwebinar over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit terug.

Lees meer →

Webinar ‘Mobiliteit en vitaliteit’

Boost de vitaliteit van jouw medewerkers met actieve mobiliteit. Bekijk het eerder opgenomen webinar nu terug.

Klik voor meer informatie.

Lees meer →

Webinar Besluit CO-2 reductie werkgebonden personenmobiliteit

Wil jij als werkgever goed voorbereid zijn op het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit? Bekijk het webinar van 13 juni 2023 dan terug.

Lees meer →

Webinar ‘Fietsregelingen’

In een tweetal korte webinars zetten A12 Slim Reizen en Goan Achterhoek samen met fiscalist Lucia Veenstra de mogelijkheden voor je op een rij.

Bekijk de webinars

Lees meer →

Webinar ‘Fietsstimulering’

De mobiliteitsmakelaars in de regio Achterhoek en A12 Slim Reizen organiseerden op 21 juni een webinar over het stimuleren van fietsgebruik bij medewerkers.

Bekijk het webinar!

Lees meer →