Binnen de Achterhoek onbegrensd én supervoordelig reizen

Gaon picto trein, bus, e-bike, e-car

De Gaon-app

Met de slimme app van Gaon regel je eenvoudig je reis. Met deze app kun je vanaf nu samen autoritten delen en/of deze combineren met het plannen van een reis per openbaar vervoer.

Eén app waarmee Achterhoekers op elk moment van de dag een reis van A naar B kunnen plannen, boeken en betalen en slim, duurzaam en gezond kunnen reizen.

Deze twee diensten van ritdelen en OV-reizen plannen vormen pas het begin. De app gaat de komende tijd stap voor stap steeds meer mogelijkheden bieden:  

Download hier de Gaon-app

De voordelen van samen rijden

  • Het is tijdbesparend
  • Je bespaart op reiskosten
  • Het beperkt het aantal vervoersbewegingen in de regio
  • Het is milieuvriendelijker
  • Je rijdt niet alleen, maar gezellig samen
  • Je spaart voor leuke gezamenlijke doelen in jouw buurt of gemeenschap!

Waarom samen rijden?

Heb jij niet iedere dag een auto tot je beschikking? En ben jij soms afhankelijk van de treinen en/of bussen die maar beperkt rijden? Of zit je elke dag op de weg en zou je wel iemand mee willen nemen uit de buurt, zodat dit je scheelt in de portemonnee, maar weet je alleen niet wie? Dan biedt samen rijden de oplossing!

Ons doel is dat jij je sneller van A naar B kunt verplaatsen. Een app die zich 100% richt op de Achterhoek. Kruip achter het stuur met je buur!

Gaon ritdelen voor werkgevers

Samen rijden levert niet alleen voordelen op voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Je bespaart op de gezamenlijke CO2-uitstoot, het scheelt reiskosten en het zorgt ook nog eens voor een goed bereikbare Achterhoek. Door mee te rijden hoeft mobiliteit geen belemmering te zijn voor wonen en werken in de Achterhoek!

Meer weten?

Wil je meedenken over de doorontwikkeling van het platform en de app? Dan zijn we naar je op zoek! Graag komen we met je in contact. Je kunt je gegevens achterlaten door een mail te sturen door contact op te nemen met de mobiliteitsmakelaars via mail of telefoon.

Misschien ook interessant: De Gaon Challenges

Bevalt het duurzaam reizen naar je werk? Doe dan ook mee met de Gaon Challenges waarin je met actief en duurzaam reizen voor punten en leuke beloningen kunt sparen.

Wat het je oplevert? Naast flink wat verbrande kilocalorieën en een bijdrage aan de CO2-reductie, kun je via de app leuke cadeaus verzilveren, zoals een cadeaubon en korting bij lokale winkels.

Heb je interesse?

Overige aanbiedingen die interessant zijn:

  • Aanbod
  • Flexibel reizen
  • Ritdelen

Webinar mobiliteitsscan

Meld je aan voor ons lunchwebinar over de Mobiliteitsscan op dinsdag 27 februari 2024 van 12.15 uur tot 13.00 uur.

Lees meer →

Vervolgwebinar Besluit CO-2 reductie werkgebonden personenmobiliteit

Bekijk het vervolgwebinar over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit terug.

Lees meer →

Webinar ‘Mobiliteit en vitaliteit’

Boost de vitaliteit van jouw medewerkers met actieve mobiliteit. Bekijk het eerder opgenomen webinar nu terug.

Klik voor meer informatie.

Lees meer →

Webinar Besluit CO-2 reductie werkgebonden personenmobiliteit

Wil jij als werkgever goed voorbereid zijn op het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit? Bekijk het webinar van 13 juni 2023 dan terug.

Lees meer →

Webinar ‘Fietsregelingen’

In een tweetal korte webinars zetten A12 Slim Reizen en Goan Achterhoek samen met fiscalist Lucia Veenstra de mogelijkheden voor je op een rij.

Bekijk de webinars

Lees meer →

Webinar ‘Fietsstimulering’

De mobiliteitsmakelaars in de regio Achterhoek en A12 Slim Reizen organiseerden op 21 juni een webinar over het stimuleren van fietsgebruik bij medewerkers.

Bekijk het webinar!

Lees meer →

Neem contact op met de mobiliteitsmakelaars

Heeft u vragen over de werkgeversaanpak, het programma, het aanbod of over een vraagstuk binnen uw organisatie? Neem dan contact op met één van de mobiliteitsmakelaars.