|

Carpoolen

Stimuleer je medewerkers

Ga  gezamenlijk naar het werk

Wie kunnen er carpoolen?

Bepaal wie er samen naar het werk zouden kunnen reizen, bijvoorbeeld met een enquete. dit kun je bijvoorbeeld doen met een mobiliteitsscan, als jouw bedrijf minimaal 50 medewerkers heeft.

Bepaal je beleid

Kies voor een aantrekkelijke carpoolvergoeding zodat je medewerkers stimuleert om samen te reizen. En zijn er nog andere priveleges te bedenken voor medewerkers die samen naar het werk reizen?

Regel de juiste voorzieningen

Bekijk wat je allemaal moet regelen om de juiste voorwaarden te creëren om carpoolen te stimuleren en van de grond te krijgen.

Zet de Gaon app in

Gaon is een mobiliteitsplatform en -app waarmee eenvoudig autoritten kunnen worden aangeboden. Via de app komt hetaanbod in contact met de vraag. Zo worden collega’s, maar ook niet-collega’s met elkaar in contact om samen door de Achterhoek te rijden.

Mobiliteitsmarkt

Vanuit Gaon, 8RHK Ambassadeurs en provincie Gelderland is er een aantal diensten beschikbaar gesteld waar jij als werkgever of werknemer gebruik van kunt maken. Denk aan de Gaon Challanges, een e-bike probeeractie en een actieplan Fietsstimulering. Ook hebben wij een aantal diensten en adviseurs uit de markt voor je op een rijtje gezet.

Speciaal voor ondernemers

Neem contact op met de mobiliteits makelaars

Heb je vragen over de werkgeversaanpak, het programma, het aanbod of over een vraagstuk binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met één van de mobiliteitsmakelaars.