|

Aanbieders leasefiets

Onze leasefiets partners

Fietsleaseshop

Een initiatief van Driven, onderdeel van de Louwman Group. Driven timmert de laatste jaren aan de weg als mobiliteitsplatform waar de auto niet langer het uitgangspunt is van het zakelijk vervoer. Als experts op leasegebied weten zij de klanten van Leasefietsshop.nl van advies op maat te voorzien en de juiste service te bieden. Als operationele partner werkt Driven samen met Fietsvoordeelshop.nl. Ze hebben een groot aanbod en een ruim assortiment fietsen met een zeer korte levertijd. Met 27 eigen winkels weten zij de krachten van online te combineren met unieke service op locatie.

Lease-a-bike

Opgericht door mobiliteitsaanbieder Pon om het leasen van fietsen voor medewerkers en bedrijven zo toegankelijk mogelijk te maken. Hun missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo draagt Lease-a- bike bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 10.000 tevreden bedrijven werken met Lease-a- bike samen. Lease a bike werkt veel samen met lokale rijwielhandelaren en is in de Achterhoek erg goed vertegenwoordigd.

MobiLease

MobiLease is een full-service lease maatschappij van e-bikes voor zakelijk gebruik. Met ervaring en specialisatie op het gebied van e-bikes heeft MobiLease in de afgelopen jaren veel organisaties succesvol mogen ondersteunen bij het ‘opstappen’ van hun medewerkers. MobiLease kenmerkt zich met een ruim aanbod aan e-bikes, e-bakfietsen en speed pedelecs voor zakelijk gebruiken een volledige service op locatie.

Ben je ook aanbieder van fietslease?

Neem contact op met de Gaon mobiliteitsmakelaar om ook met jouw product op de Gaon website te komen.

Speciaal voor ondernemers

Neem contact op met de mobiliteits makelaars

Heb je vragen over de werkgeversaanpak, het programma, het aanbod of over een vraagstuk binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met één van de mobiliteitsmakelaars.