|

Fietsstimulering

Stimuleer medewerkers

Ga wat vaker op de fiets naar het werk.

Wie kunnen er fietsen?

Bepaal wie er met de fiets, e-bike of speed pedelec naar het werk zouden kunnen reizen, bijvoorbeeld met een enquete. Voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers is de mobiliteitsscan kosteloos beschikbaar.

Bepaal je beleid

Fietsstimulering begint bij het kiezen voor de juiste regeling. Afhankelijk van de bedrijfssituatie kun je kiezen voor een aantal varianten, bijvoorbeeld de bruto-nettoregeling, de fietsleaseregeling of renteloze lening.

Stimuleer je medewerkers om de fiets echt te gebruiken

Stimuleer jouw medewerkers om de fiets blijvend te gebruiken. Zet actieve fietsers af en toe in het zonnetje, geef fietsers priveleges of organiseer demodagen of een vitaliteitscampagne.

Regel de juiste voorzieningen

Fietsstimulering heeft geen zin als de fiets niet op een goede manier gestald kan worden of als medewerkers zich niet kunnen opfrissen. Bekijk wat je allemaal moet regelen om de juiste voorwaarden te creëren om fietsstimulering van de grond te krijgen.

Mobiliteitsmarkt

Vanuit Gaon, 8RHK Ambassadeurs en provincie Gelderland is er een aantal diensten beschikbaar gesteld waar jij als werkgever of werknemer gebruik van kunt maken. Denk aan de Gaon Challanges, een e-bike probeeractie en een actieplan Fietsstimulering. Ook hebben wij een aantal diensten en adviseurs uit de markt voor je op een rijtje gezet.

Neem contact op met de mobiliteits makelaars

Heb je vragen over de werkgeversaanpak, het programma, het aanbod of over een vraagstuk binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met één van de mobiliteitsmakelaars.