|

Mobiliteits markt

Poducten, diensten en initiatieven in de markt

Onze producten & diensten

Gaon app

Met de slimme app van Gaon regel je eenvoudig je reis. Met deze app kun je vanaf nu samen autoritten delen en/of deze combineren met het plannen van een reis per openbaar vervoer.

Mobiliteitskaart en registratie software

Organiseer flexibel reizen zonder administratieve rompslop met goede registratietool en mobiliteitskaart. Krijg tot alle vormen van mobiliteit met een goede aansluiting op de administrtatie. We hebben de belangrijkste aanbieders voor je op een rijtje gezet.

OV-producten

Arriva heeft als regionale vervoerder een aantal interessante proposities voor de zakelijke markt onder de naam Glimble. Ga naar de webpagina Glimble Zakelijk voor een overzicht van de producten, de eerste 3 maanden gratis uit te proberen.

Deelauto en deelfiets

Gaon heeft verschillende proposities voor de deelauto en de deelfiets. Zo is het mogelijk om jouw bedrijfsauto om te zetten naar een deelbare variant, kun je een Gaon deelauto plaatsen en is het mogelijk om Gaon deelfietsen in te zetten via  Deelfiets Nederland. Bekijk de mogelijkheden!

Aanbieders
fietslease

Fietslease levert tal van voordelen op voor werkgever én werknemer. Er zijn verschillende aanbieders waar je terecht kunt voor leasefietsen. We hebben een aantal van deze aanbieders op een rij gezet, met een vergelijker.

Laadinfa structuur

Ben je werkgever in de Achterhoek en wil je anticiperen op de groei van elektrisch vervoer? Schaf dan nu eenvoudig en voordelig laadpalen aan via Gaon of deel jouw laadpalen eenvoudig via het Gaon netwerk. Zo werken we toe naar een dekkend netwerk van laadinfrastructuur in de Achterhoek.

GAON
challenges

Organiseer eenvoudig en snel jouw duurzame vitaliteits programma. Medewerkers die meedoen aan het programma kunnen via de Dumoco+-app punten sparen voor duurzame en actieve ritten in de regio. Attendeer jouw medewerkers op dit programma of schrijf je in voor een bedrijvenchallenge.

Onze adviseurs:

Mobiliteits
adviseur

Optimaliseer jouw mobiliteitsbeleid samen met een mobiliteits-adviseur.

Logistiek
makelaar

Ondersteunt jouw organisatie bij de verduurzaaming van goederenvervoer.

Neem contact op met de mobiliteits makelaars

Heb je vragen over de werkgeversaanpak, het programma, het aanbod of over een vraagstuk binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met één van de mobiliteitsmakelaars.