|

De Gaon-app

Met de slimme app van Gaon regel je eenvoudig je reis.

De Gaon-app

Met de slimme app van Gaon regel je eenvoudig je reis. Met deze app kun je vanaf nu samen autoritten delen en/of deze combineren met het plannen van een reis per openbaar vervoer.

Eén app waarmee reizigers op elk moment van de dag een reis van A naar B kunnen plannen, boeken en betalen en slim, duurzaam en gezond kunnen reizen.

Hoe werkt de Gaon-app?

Eenmalig downloaden en registeren

Met de speciale app van Gaon regel je vanaf nu eenvoudig je reis. Hiervoor download je eenmalig de app op je mobiel vanuit de App store of Playstore en registreer je jezelf eenmalig als gebruiker. Daarna kun je direct aan de slag om je reis te plannen of om een autorit als chauffeur aan te bieden aan een passagier.

De Gaon app diensten op een rijtje

Wat is de Gaon-app

De Gaon-app is een voorbeeld van ‘mobility as a service’: via een speciale app kun je reizen zoeken, boeken en betalen, waarbij je verschillende vervoersmiddelen kun gebruiken.

Dan gaat het niet alleen om bus en trein, maar ook om ritdelen, deelauto, deelfietsen, etc. Tot nu toe wordt mobility as a service alleen in stedelijk gebied. De Gaon-app brengt deze diensten nu naar het plattelandsgebied van de Achterhoek.

Ideeën of feedback over de app?

De app is net gelanceerd en we zijn dus altijd benieuwd naar feedback of ideeën. Samen maken we de app beter en de Achterhoek ook beter bereikbaar. Laat het weten via feedback@gaon.nl