|

Hybride werken

Organiseer hybride werken op een efficiënte manier.

Stel je medewerkers in staat om thuis te werken

Wie kunnen er hybride werken?

Stel vast wie er op basis van de inhoud van de functie één of meerdere dagen op afstand zouden kunnen werken. Door medewerkers een flexibelere manier van werken aan te bieden bespaar je niet alleen op reiskosten, maar reduceer je ook CO2-uitstoot én kan het leiden tot een betere werk-privé balans van je medewerkers.

De voordelen

Hybride werken levert voor de medewerker vaak een betere werk-privébalans op. Dit leidt tot minder stress en tevredener medewerkers. Daarnaast levert het hybride werken een bereikbare en goed beschikbare werklocatie op. Minder reizen zorgt daarnaast voor een grotere CO2-reductie en werkt kostenbesparend.

Checklist: Bepaal je beleid en spelregels

Wil je medewerkers in staat stellen om thuis te werken, dan is het belangrijk om over een aantal zaken goed na te denken. We hebben een checklist opgesteld die je hierbij kan helpen.

Stimuleer het hybride werken

Stimuleer jouw medewerkers om ook echt hybride te gaan werken. Dit kan bijvoorbeeld met een beloningsprogramma. In de mobiliteitsmarkt zie je de beschikbare producten en diensten waarmee je medewerkers kunt stimuleren om hybride te werken.

Mobiliteitsmarkt

Vanuit Gaon, 8RHK Ambassadeurs en provincie Gelderland is er een aantal diensten beschikbaar gesteld waar jij als werkgever of werknemer gebruik van kunt maken. Denk aan de Gaon Challanges, een e-bike probeeractie en een actieplan Fietsstimulering. Ook hebben wij een aantal diensten en adviseurs uit de markt voor je op een rijtje gezet.

Speciaal voor ondernemers

Neem contact op met de mobiliteits makelaars

Heb je vragen over de werkgeversaanpak, het programma, het aanbod of over een vraagstuk binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met één van de mobiliteitsmakelaars.