|

Doe het zelf scan

Hoe scoort jouw mobiliteitsbeleid?

Bekijk het snel met de zelfscan van mobiliteitsindex.nl

Start de vragenlijst

Beantwoord de vragenlijst om te zien hoe jouw organisatie scoort op de organisatie van (duurzame) mobiliteit. Het beantwoorden van de vragenlijst neemt maximaal 10 minuten in beslag.

Ontvang direct jouw resultaten

Heb je de vragenlijst ingevuld, dan ontvang je de resultaten van de scan direct als een PDF-rapportage in jouw mailbox. Bekijk de resultaten en vergelijk de scores van jouw organisatie met vergelijkbare organisaties (benchmark).

Plan een optioneel digitaal consult

De rapportage geeft inzicht in kansen en aanknopingspunten voor jouw organisatie. Wil je de rapportage doorspreken of vervolgacties bespreken? Neem dan contact op voor een kort telefonisch consult met een mobiliteitsmakelaar.

Zelf aan de slag!

Met de inzichten van de rappportage kun je zelf aan de slag om jouw mobiliteitsbeleid verder te optimaliseren. Heb je hierbij hulp of advies nodig? Raadpleeg dan de mobiliteitsmakelaar.

Mobiliteitsmarkt

Vanuit Gaon, 8RHK Ambassadeurs en provincie Gelderland is er een aantal diensten beschikbaar gesteld waar jij als werkgever of werknemer gebruik van kunt maken. Denk aan de Gaon Challenges, een e-bike probeeractie en een actieplan Fietsstimulering. Ook hebben wij een aantal diensten en adviseurs uit de markt voor je op een rijtje gezet. Bekijk het overzicht op de mobiliteitsmarkt.

Neem contact op met de mobiliteits makelaars

Heb je vragen over de werkgeversaanpak, het programma, het aanbod of over een vraagstuk binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met één van de mobiliteitsmakelaars.