|

Mobiliteitsscan

Inzicht en aanknopingspunten voor duurzaam en vitaal reisgedrag van medewerkers

Ontdek de meest interactieve mobiliteitsscan van Europa

Wat is een mobiliteitsscan?

De mobiliteitsscan rekent de woon-werkafstanden en reistijden door van jouw medewerkers. Met deze informatie kun je bepalen hoeveel medewerkers duurzaam en vitaal naar het werk kunnen reizen en wat dit voor jouw organisatie kan opleveren, bijvoorbeeld in CO2-reductie en zoekteverzuim.

Wat levert een mobiliteitsscan op voor mijn bedrijf?

Een Mobiliteitsscan biedt werkgevers een gedegen startpunt om aan de slag te gaan met het mobiliteitsbeleid. De scan geeft inzicht in de potentie van het woon-werkverkeer van medewerkers en de impact van keuzes op thema’s die spelen in de organisatie.

Hoe werkt het aanvragen van een scan?

Heb je interesse in de scan? Neem dan contact op met de mobiliteitsmakelaar. Deze stuurt je de templates waarmee de scan kan worden uitgevoerd. Deze bestaat uit een postcodelijst en een digitale vragenlijst. Zodra de mobiliteitsmakelaar deze gegevens heeft ontvangen gaat deze voor je aan de slag met de uitvoering van de scan.

Voorwaarden

Iedere werkgever in de Achterhoek met meer dan 50 medewerkers kan de mobiliteitsscan kosteloos laten uitvoeren.

Ik heb de scan gedaan, en nu?

De mobiliteitsmakelaar deelt alle opgedane inzichten met je in een (digitale) afspraak. Ook heb je als werkgever een jaar lang 24/7 toegang tot de portal waarin je zelf aan de knoppen kunt draaien om de impact van mobiliteitskeuzes door te laten rekenen. Vervolgens bepalen we gezamenlijk de mogelijke vervolgacties.

Neem contact op met de mobiliteits makelaars

Heb je vragen over de werkgeversaanpak, het programma, het aanbod of over een vraagstuk binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met één van de mobiliteitsmakelaars.