|

Webinar ‘uit de praktijk: hoe deze bedrijven hun medewerkers op de fiets krijgen

Goed werkgeverschap, duurzaamheid, vitaliteit, parkeeruitdagingen bij kantoor: Iedere ondernemer heeft wel een reden om fietsen binnen het bedrijf te stimuleren. Op dinsdag 2 juli hielden wij een online lunchwebinar waarin 2 bedrijven en hun medewerkers ervaringen delen. Dit lunchwebinar wordt georganiseerd door A12 Slim Reizen en Gaon Reizen en kun je bekijken op deze pagina.

Waar gaat het webinar over?

Tijdens het webinar kwamen de bedrijven en medewerkers aan het woord. We spraken met Rick Weijers, HR Manager bij Dachser in Zevenaar. Hij vertelde hoe zij fietsen stimuleren bij medewerkers, welke faciliteiten ze daarvoor bieden en wat het effect daarvan is. Medewerkers vertelden ons wat zij fijn vinden en waarom ze nu wél de fiets pakken naar het werk.

De ODRA (Omgevingsdienst Regio Arnhem) heeft een fietsregeling voor medewerkers. Om te zorgen dat medewerkers goed op te hoogte waren en de regeling ook gingen gebruiken, hebben ze een interne communicatiecampagne gevoerd. Pieter Paul van de Wal, Manager Bedrijfsvoering vertelde hier meer over. Én we hoorden ook de ervaringen van een medewerker over de regeling en de campagne.

Bekijk het webinar

Laat je inspireren door deze best practices en kijk het webinar hier terug.

A12 Slim Reizen en Gaon Reizen
Dit lunchwebinar werd georganiseerd door A12 Slim Reizen en Gaon Reizen.

Deel dit bericht

Relevante berichten