Meld je aan voor een webinar

In de gratis Gaon webinars over duurzame mobiliteit praten onze mobiliteitsmakelaars je graag bij over trends, fiscale ontwikkelingen en bieden we je inspiratie van bedrijven bij jou in de buurt. 

Je hebt de keuze uit de volgende webinars.

Bekijk hieronder webinars terug of meldt je aan voor komende webinars. Na inschrijving ontvang je een link waarmee je het webinar kunt bijwonen.

  • Aanbod
  • Webinar

Webinar Besluit CO-2 reductie werkgebonden personenmobiliteit

Wil jij als werkgever goed voorbereid zijn op het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit? Bekijk het webinar van 13 juni 2023 dan terug.

Lees meer →

Webinar ‘Fietsregelingen’

In een tweetal korte webinars zetten A12 Slim Reizen en Goan Achterhoek samen met fiscalist Lucia Veenstra de mogelijkheden voor je op een rij.

Bekijk de webinars

Lees meer →

Webinar ‘Fietsstimulering’

De mobiliteitsmakelaars in de regio Achterhoek en A12 Slim Reizen organiseerden op 21 juni een webinar over het stimuleren van fietsgebruik bij medewerkers.

Bekijk het webinar!

Lees meer →

Webinar ‘Hoe organiseer je (duurzame) mobiliteit?’

De mobiliteitsmakelaars in de regio Achterhoek organiseerden op 22 februari een webinar over het organiseren van duurzame mobiliteit.

Bekijk het webinar!

Lees meer →

Neem contact op met de mobiliteitsmakelaars

Wil je meer weten over de werkgeversaanpak van Gaon of heb je vragen over het webinar? Neem contact op met één van onze mobiliteitsmakelaars