|

Vervolgwebinar Besluit CO-2 reductie werkgebonden personenmobiliteit

In het voorjaar van 2023 organiseerden A12 Slim Reizen en Gaon Reizen een informatief webinar over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Inmiddels is bekend dat de regeling in ieder geval met een half jaar is uitgesteld. Dit houdt in dat je vanaf 1 juli 2024 zijn organisaties met meer dan 100 werknemers verplicht om specifieke gegevens over woon-werkverkeer en zakelijke ritten van hun werknemers te registreren en door te geven aan de overheid.

De invoering van deze nieuwe wetgeving roept ongetwijfeld tal van vragen op bij werkgevers en organisaties, met name over de praktische aspecten van gegevensregistratie en rapportage. Daarom organiseerden we op dinsdag 28 november een vervolg webinar die op deze pagina is terug te kijken.  

Waar gaat het webinar over?​

Tijdens dit webinar ging Maarten van Leeuwen, adviseur duurzame mobiliteit van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), in op alle vragen die bij ondernemers leven over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Hij gaf tevens praktische informatie over wat je straks moet invullen en waar je deze gegevens vandaan haalt.

Download ook de handreiking voor werkgevers

Deel dit bericht