|

Webinar ‘Fietsstimulering’

Wil jij als werkgever je medewerkers in beweging krijgen? Weer op de fiets naar kantoor nu het kan? Heel goed! Want fittere medewerkers zitten veelal lekkerder in hun vel, dragen bij aan een gezond arbeidsklimaat en verlagen zo het ziekteverzuim.

Voor veel werkgevers is vitaliteit naast een beter milieu en/of het verlagen van de parkeerdruk de belangrijkste reden om te starten met fietsstimulering. Maar hoe pak je dit nu aan?

De mobiliteitsmakelaars van Gaon en A12 Slim Reizen organiseerden op dinsdag 21 juni een online inspiratiesessie over de huidige ontwikkelingen, kansen en uitdagingen op het gebied van fietsstimulering.

Waar gaat het webinar over?

Mobiliteitsmakelaars Marc Kemink (A12 Slim Reizen) en Peter Rossewij (Platform Gaon) geven praktische handvatten voor het starten en doorpakken met fietsbeleid, voorzieningen en stimuleringsacties.

Fiscalist Heleen Elbert geeft toelichting op de verschillende regelingen, zodat je na het bekijken van de online inspiratiesessie meteen kunt bepalen welke regeling voor jouw organisatie fiscaal het meest aantrekkelijk is.

Ben jij ook benieuwd wat jij als werkgever nu kunt doen om jouw medewerkers in het zadel te helpen? Bekijk het webinar dan hieronder en neem contact op met de mobiliteitsmakelaars om hier verder over door te praten.

Deel dit bericht