Binnen de Achterhoek onbegrensd én supervoordelig reizen

Gaon picto trein, bus, e-bike, e-car

Hoe organiseer je (duurzame) mobiliteit?

Gaon webinars

Op 22 en 24 februari organiseerden de mobiliteitsmakelaars van de Achterhoek en Arnhem Nijmegen een tweetal webinars over duurzame mobiliteit. Bekijk op deze pagina het webinar voor de Achterhoekse bedrijven terug.

 

Is jouw mobiliteitsbeleid nog van deze tijd?

Er is veel veranderd voor werkgevers en werknemers. Zo zijn er nieuwe fiscale regels voor de reiskostenvergoeding en fietsregelingen, vraagt de klimaatwetgeving een verantwoording van onze CO2 uitstoot en bestaat er bij (toekomstige) werknemers een toenemende behoefte aan flexibel werken en reizen. Ook zien we dat het steeds drukker wordt op de wegen in en om de Achterhoek en er een sterke afhankelijkheid van de auto is. Als we de bedrijven in de regio, aantrekkelijk, duurzaam en bereikbaar willen houden, nu en in de toekomst, dan moet er nu wat gebeuren.

Waar gaat het webinar over?

In het webinar geven mobiliteitsexperts je inzicht in een aantal belangrijke trends en geven ze praktische handvatten om met deze ontwikkelingen aan de slag te gaan. Zo worden voorbeelden gegeven van werkgevers uit de regio en gaan we dieper in op de volgende ontwikkelingen:

 1. Mobiliteit wordt duurzamer en flexibeler. De hybride werkende werknemer zorgt voor nieuwe uitdagingen op het gebied van vergoedingen, abonnementen en fiscale verantwoording. De fiscale spelregels over de vaste reiskostenvergoeding zijn veranderd per 1 januari 2022. We nemen je mee in trends, mogelijkheden en regelgeving.
 2. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om fiscaal-vriendelijk fietsgebruik te stimuleren. Of een leasefiets, fietsplan of bijvoorbeeld een renteloze lening voor je als werkgever interessant is, hangt van de situatie van je bedrijf af.
 3. Binnen je regio zijn veel werkgevers met ervaringen op het gebied van mobiliteit. We delen enkele inspirerende voorbeelden. Hoe hebben deze bedrijven hun CO2 footprint verkleind? Hoe zorgden zij dat medewerkers vitaler werden met fietsstimulering? Hoe gingen ze om met het invoeren van hybride werken? En wat pasten zij aan in hun vergoedingen om te voldoen aan wet- en regelgeving?

Bekijk het webinar

Actueel aanbod voor de werkgever

Hieronder vindt u het complete aanbod voor werkgevers. U kunt filteren door één van de thema’s aan te klikken.

 • Aanbod
 • Fietsen
 • Flexibel reizen
 • Mobiliteitsscan
 • Ritdelen
 • Thuiswerken
 • Wagenpark
 • Webinar

Webinar mobiliteitsscan

Meld je aan voor ons lunchwebinar over de Mobiliteitsscan op dinsdag 27 februari 2024 van 12.15 uur tot 13.00 uur.

Lees meer →

Vervolgwebinar Besluit CO-2 reductie werkgebonden personenmobiliteit

Bekijk het vervolgwebinar over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit terug.

Lees meer →

Webinar ‘Mobiliteit en vitaliteit’

Boost de vitaliteit van jouw medewerkers met actieve mobiliteit. Bekijk het eerder opgenomen webinar nu terug.

Klik voor meer informatie.

Lees meer →

Webinar Besluit CO-2 reductie werkgebonden personenmobiliteit

Wil jij als werkgever goed voorbereid zijn op het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit? Bekijk het webinar van 13 juni 2023 dan terug.

Lees meer →

Webinar ‘Fietsregelingen’

In een tweetal korte webinars zetten A12 Slim Reizen en Goan Achterhoek samen met fiscalist Lucia Veenstra de mogelijkheden voor je op een rij.

Bekijk de webinars

Lees meer →

Webinar ‘Fietsstimulering’

De mobiliteitsmakelaars in de regio Achterhoek en A12 Slim Reizen organiseerden op 21 juni een webinar over het stimuleren van fietsgebruik bij medewerkers.

Bekijk het webinar!

Lees meer →

Neem contact op met de mobiliteits-makelaars

Heeft u vragen over de werkgeversaanpak, het programma, het aanbod of over een vraagstuk binnen uw organisatie? Neem dan contact op met één van de mobiliteitsmakelaars.